Els teus especialistes en treballs en fusta a Mallorca

Informació Legal

En cumpliment de la llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informam que Taulons a Punt és una denominació comercial pertanyent a l’empresa Cepilats Es Raiguer S.L.L., amb CIF B57805111 i domicili fiscal a l’Avinguda des Pla, 87, amb codi postal 07300 de la localitat d’Inca (Illes Balears).

 

Limitació de responsabilitat

No podem assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les nostres pàgines web.

Part del contingut del nostre lloc web ha estat proporcionat per fabricants o proveïdors dels productes que representam. Par tant, amb els límits establerts per la llei, no assumim cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i/o precissió de les dades o informacions que apareixen.

Les nostres pàgines poden contenir enllaços a pàgines de tercers que estan fora del nostre control. Per tant, no podem assumir responsabilitats respecte al contingut que pugui aparèixer a aquests enllaços.

 

Contingut protegit

Serà necessari contar amb el nostre consentiment previ per a la transmissió, distribució, cessió, reproducció, enmagatzematge o comunicació pública total o parcial dels textos de les nostres pàgines web.

No n’és permesa la còpia ni distribució del material gràfic -fotografies, icones i videos- que pugi aparèixer a aquest lloc web.